Una posta de sol de tardor

Tenia una sensació extranya. Necessitava agafar l’avió i volar una estona. Crec que es comença a despertar el cuquet de l’aviació. Suposo que això és perquè conec la sensació que tens quan estàs volant i pots anar on tu vols. Només gaudir de la vista i poder desconnectar per una estona de la resta.

Aquest dia estava ple de novetats. Al matí es va fer el Rally de Tardor a Sabadell i per tant encara i havia les ratlles per fer les tomes de precisió. Les vaig aprofitar per mirar de fer-les jo. Alguna va sortir bé :)

Després vaig està provant el Yaesu VX-8 amb APRS desde la cabina a veure si se’m podia fer el track. Efectivament es va gravar quasi bé tot el vol. El Toni EA3DIV em va passar el report.

I per acabar-ho vaig estrenar la nova càmara GoPro Helmet Hero que portava al cap :).

Track APRS

2 thoughts on “Una posta de sol de tardor

  1. He anat a veure aquest vídeo teu del vol amb avioneta des de Sabadell i m’ha donat error pel tema dels drets d’autor.

Comments are closed.